πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση Αριστείου Βραβείου»

Η μετάφραση αριστείου και βραβείου από τα σχολικά σου χρόνια μπορεί να αναβαθμίσει σημαντικά το βιογραφικό σου. Άλλωστε, τα πιστοποιητικά αυτά αποδεικνύουν ότι από πολύ νωρίς ξεχώρισες αφενός για τις ακαδημαϊκές σου επιδόσεις και αφετέρου για την κοινωνική σου ευαισθητοποίηση.

Που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μετάφραση αριστείου και βραβείου

Τα Αριστεία και Βραβεία που παίρνουν οι μαθητές μπορεί να μοιάζουν κάπως περιττά αλλά ουσιαστικά ενισχύουν σημαντικά ένα Βιογραφικό Σημείωμα που συνοδεύει την αίτηση για προπτυχιακές σπουδές σε ξένα πανεπιστήμια. Μαζί με την αίτηση αυτή, καταθέτεις εκτός από το Απολυτήριο Λυκείου, και Βεβαιώσεις Αποφοίτησης από κάθε τάξη, αλλά και φυσικά όλα τα πιστοποιητικά που αποδεικνύουν μια εξαιρετική σχολική πορεία και μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Αυτό σημαίνει, δηλαδή, ενασχόληση με διάφορους γνωστικούς τομείς, αθλήματα, ξένες γλώσσες, κοινωνική και περιβαλλοντικές ευαισθητοποίηση, κτλ.

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση επαίνου»

Μετάφραση Επαίνου

Ποια έγγραφα συνοδεύουν αποτελεσματικά την αίτηση σου 

1. Αριστείο Προόδου

Κατά κανόνα, μαθητές και μαθήτριες με βαθμό ετήσιας προόδου άριστα παίρνουν, μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, Αριστείο Προόδου.

2. Βραβείο Προόδου

Επίσης, οι μαθητές και μαθήτριες κάθε τμήματος που έχουν τον μεγαλύτερο βαθμό ετήσιας προόδου αλλά και εξαιρετική διαγωγή παίρνουν, Βραβείο Προόδου. Φυσικά, σε περίπτωση ισοβαθμίας το βραβείο αυτό το παίρνουν όλοι οι μαθητές που ισοβάθμησαν.

3. Έπαινος Προσωπικής Βελτίωσης

Ακόμη, οι μαθητές και μαθήτριες που σημείωσαν σημαντική βελτίωση της επίδοσης τους, παίρνουν Έπαινο Προσωπικής Βελτίωσης

4. Ειδικός Έπαινος

Τέλος, οι μαθητές και μαθήτριες που ξεχώρισαν για ιδιαίτερες πράξεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς παίρνουν Ειδικό Έπαινο.

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση Αριστείου»

Μετάφραση Αριστείου


Ψηφιακή ή έντυπη μετάφραση; 

Τα περισσότερα έγγραφα εκδίδονται ηλεκτρονικά (π.χ. μέσω gov.gr) και υποβάλλονται διαδικτυακά. Μπορείς να πάρεις τη μετάφρασή σου έντυπη ή ψηφιακή με την ίδια ισχύ – με επίσημη ψηφιακή υπογραφή – απευθείας στο email σου έτοιμη να την ανεβάσεις στην πλατφόρμα του αρμόδιου φορέα.


5 λόγοι να εμπιστευτείς τη μετάφραση των αριστείων και βραβείων σου στο metaphrasis:

kiki_small_80

Kiriaki Papakonstantinou, MSc MCIL CL

Chartered Translator – Translator Trainer

Founder of metaphrasis

‘The best solution is what you deserve!’

Copyright ©2022 | All Rights Reserved | Powered & Supported by GoMeta

Copyright © all rights reserved. Sorry, you cannot copy content of this page.

Log in with your credentials

Forgot your details?