πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «Μετάφραση Συστατικής Επιστολής»

Πριν αναθέσεις τη μετάφραση συστατικής επιστολής, μάθε τα 4 χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει για να είναι αποτελεσματική.

Τι να προσέξεις σε μια συστατική επιστολή

Είτε ζητάς από κάποιον να γράψει μια Συστατική Επιστολή για σένα είτε εσύ γράφεις μία για κάποιον άλλο, καλύτερα να έχεις κατά νου τα εξής:

1. Καταρχάς, μια συστατική επιστολή πρέπει να είναι θετική. Ουσιαστικά ο ρόλος της δεν είναι να παρουσιάσει τις προσωπικές ή επαγγελματικές ελλείψεις κάποιου. Επομένως, να επιλέγεις πάντα πρόσωπα που θα παρέχουν θετικές συστάσεις.

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση συστατικής επιστολής»

Μετάφραση Συστατικής Επιστολής

 

2. Οι συστατικές επιστολές πρέπει να περιλαμβάνουν συγκεκριμένα παραδείγματα. Επομένως, μια λίστα με προσόντα μπορεί να είναι χρήσιμη, ωστόσο οι λεπτομέρειες και τα παραδείγματα που υποστηρίζουν και αποδεικνύουν αυτά τα προσόντα βοηθούν τον εργοδότη να κατανοήσει καλύτερα την απόδοση του υποψηφίου. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι οι συστατικές επιστολές δεν επαναλαμβάνουν απλώς τα τυπικά προσόντα του Βιογραφικού Σημειώματος.

3. Οι σύντομες συστατικές επιστολές είναι οι καλύτερες. Επομένως φρόντισε να μην είναι πάνω από μία σελίδα. Είναι βέβαιο ότι ο αποδέκτης θα διαβάσει ολόκληρες τις περιγραφικές και σύντομες συστατικές.

4. Οι συστατικές επιστολές δεν θα πρέπει να περιλαμβάνουν προσωπικές λεπτομέρειες. Άλλωστε, πρόκειται για έγγραφα με σκοπό την επαγγελματική χρήση και φυσικά σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να παραμείνουν.

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση συστασεων»

Κύρια χαρακτηριστικά μιας συστατικής επιστολής


Ψηφιακή ή έντυπη μετάφραση; 

Τα περισσότερα έγγραφα εκδίδονται ηλεκτρονικά (π.χ. μέσω gov.gr) και υποβάλλονται διαδικτυακά. Μπορείς να πάρεις τη μετάφρασή σου έντυπη ή ψηφιακή με την ίδια ισχύ – με επίσημη ψηφιακή υπογραφή – απευθείας στο email σου έτοιμη να την ανεβάσεις στην πλατφόρμα του αρμόδιου φορέα.


5 λόγοι να εμπιστευτείς τη μετάφραση της συστατικής επιστολής σου στο metaphrasis:

kiki_small_80

Kiriaki Papakonstantinou, MSc MCIL CL

Chartered Translator – Translator Trainer

Founder of metaphrasis

‘The best solution is what you deserve!’

Copyright ©2022 | All Rights Reserved | Powered & Supported by GoMeta

Copyright © all rights reserved. Sorry, you cannot copy content of this page.

Log in with your credentials

Forgot your details?