πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «Μετάφραση Ιστοσελίδας»

Μετάφραση ιστοσελίδας: βρες νέους πελάτες μιλώντας στη γλώσσα τους!

Μετάφρασε την ιστοσελίδα σου σωστά 

Μια καλομεταφρασμένη ιστοσελίδα είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε η επιχείρηση σου να προσεγγίσει ξένες αγορές και να αυξήσει τις πωλήσεις της στο εξωτερικό. Πολλοί χρήστες ψάχνουν στο Διαδίκτυο στη μητρική τους γλώσσα. Ωστόσο, τα Αγγλικά είναι παγκόσμια γλώσσα και τα σωστά Αγγλικά είναι απαραίτητα για ένα πετυχημένο επιχειρηματικό προφίλ.

Αν δεν σε απασχολεί το κόστος, μπορείς να μεταφράσεις την ιστοσελίδα της επιχείρησής σου σε πολλές γλώσσες, καθώς σε ορισμένες χώρες ο κόσμος αγοράζει πιο εύκολα προϊόντα και υπηρεσίες από μία ιστοσελίδα που έχει γραφεί (σωστά) στη μητρική του γλώσσα. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την επιτυχία της ιστοσελίδας σου.

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση eshop»

Μετάφραση eshop

Μετάφραση ιστοσελίδα χωρίς πολιτισμικά λάθη

Μια αποτελεσματική μετάφραση θα προσελκύσει χιλιάδες πιθανούς πελάτες, καθώς το Διαδίκτυο επιτρέπει στην επιχείρησή σου να προσεγγίσει νέες αγορές. Ωστόσο, οι πολιτισμικές διαφορές συχνά οδηγήσουν σε καταστροφικές παρεξηγήσεις. Επομένως, είναι απαραίτητη η πολιτισμικά προσαρμοσμένη μετάφραση μιας ιστοσελίδας.

Μην υποτιμάς την ανάγκη για σωστή μετάφραση της ιστοσελίδας σου μιας και το αντίθετο συχνά οδηγεί σε τραγικά λάθη που κοστίζουν σε φήμη και έσοδα. Αν σκοπεύεις να μπεις σε μια νέα αγορά, είναι απαραίτητη η ποιοτική μετάφραση του ιστοτόπου της επιχείρησης σου προσαρμοσμένη στον πολιτισμό της χώρας-στόχου.

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση ιστοσελίδας»

Μετάφραση ιστοσελίδας

Υπηρεσίες Μετάφρασης Ιστοσελίδων

Πολλοί από τους πιο επιτυχημένους πελάτες μας έχουν μεταφράσει την ιστοσελίδα τους. Είμαστε ειδικοί στη μετάφραση περιεχομένου, ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου, εφαρμογών για κινητά, φυλλαδίων προϊόντων σε διάφορους τομείς, όπως τουρισμός, αθλητισμός, χρηματοοικονομικά, υγεία, φαρμακοβιομηχανία, κτλ.

Πρόσφατα μεταφράσαμε μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου 120.000 λέξεων με περιγραφές προϊόντων και πρακτικές συμβουλές. Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε τους πελάτες μας να αποκτούν μεγάλο μέρος της τεράστιας παγκόσμιας αγοράς με τη βοήθεια μας.

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση εμπορικής ιστοσελίδας»

Μετάφραση εμπορικής ιστοσελίδας


Ψηφιακή ή έντυπη μετάφραση; 

Τα περισσότερα έγγραφα εκδίδονται ηλεκτρονικά (π.χ. μέσω gov.gr) και υποβάλλονται διαδικτυακά. Μπορείς να πάρεις τη μετάφρασή σου έντυπη ή ψηφιακή με την ίδια ισχύ – με επίσημη ψηφιακή υπογραφή – απευθείας στο email σου έτοιμη να την ανεβάσεις στην πλατφόρμα του αρμόδιου φορέα.


5 λόγοι να εμπιστευτείς τη μετάφραση της ιστοσελίδας σου και των αναρτημένων εγγράφων της στο metaphrasis:

kiki_small_80

Kiriaki Papakonstantinou, MSc MCIL CL

Chartered Translator – Translator Trainer

Founder of metaphrasis

‘The best solution is what you deserve!’

Copyright ©2022 | All Rights Reserved | Powered & Supported by GoMeta

Copyright © all rights reserved. Sorry, you cannot copy content of this page.

Log in with your credentials

Forgot your details?