6 λόγοι να μας εμπιστευτείς

Ανταγωνιστικές τιμές

Η οικονομική προσφορά μας προκύπτει από έναν συνδυασμό στοιχείων. Επειδή, λοιπόν, κάθε μετάφραση είναι μοναδική, λαμβάνουμε υπόψη τα επιμέρους χαρακτηριστικά κάθε έργου. Επομένως, οι κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή της μετάφρασης είναι αφενός ο αριθμός λέξεων και σελίδων και αφετέρου το περιεχόμενο, η εξειδίκευση, οι γλώσσες και η διορία.

Ανεξάρτητα, ωστόσο, από τους παράγοντες που επηρεάζουν την οικονομική προσφορά της μετάφρασης σας, σίγουρα οι τιμές του metaphrasis είναι οι πιο ανταγωνιστικές της αγοράς!

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μεταφραση τιμες»
πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «έγκαιρη μετάφραση»

Έγκαιρη παράδοση

Εγγυημένη διορία παράδοσης κάθε μετάφρασης με ρεαλιστικά χρονοδιαγράμματα. Επομένως, εξασφαλίζουμε την ποιοτική και έγκαιρη παράδοση της μετάφρασης σας συντονίζοντας την εργασία των συνεργατών μας αλλά και ελέγχοντας διαρκώς τη μεταφραστική διαδικασία. Επιπλέον, σχεδιάζουμε προσεκτικά τα επείγοντα έργα, ενώ παράλληλα τηρούμε συχνά αντίγραφα ασφαλείας.

Εγγυημένο αποτέλεσμα

Ακούμε τι ακριβώς θέλετε και είμαστε σε επικοινωνία για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό μεταφραστικό αποτέλεσμα. Πώς το καταφέρνουμε; Μα φυσικά τόσο επιλέγοντας τους κατάλληλους συνεργάτες, πόρους και διαδικασίες όσο και ελέγχοντας διαρκώς τη ροή των εργασιών.

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μεταφραση»
πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «έγκαιρη μετάφραση»

Πολιτική απορρήτου

Αντιμετωπίζουμε όλα τα αρχεία ως εμπιστευτικά, ακόμη και αν τα δεδομένα που περιλαμβάνουν δεν είναι απόρρητα. Επομένως, δεν διαβιβάζουμε τα έγγραφα σας σε τρίτους. Ωστόσο, για επιπλέον ασφάλεια, ορίστε κωδικό πρόσβασης. Εκτός αν μας δώσετε σχετικές οδηγίες, διαγράφουμε οριστικά όλα τα δεδομένα σας από το σύστημα μας, με εξαίρεση τα στοιχεία επικοινωνίας.

Φυσικοί μεταφραστές

Οι μεταφράσεις σας γίνονται από επαγγελματίες μεταφραστές και ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την εγκυρότητά τους. Απαραίτητα χαρακτηριστικά των συνεργατών μας είναι αφενός η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση και η γλωσσική και τεχνική κατάρτιση και αφετέρου, η εμπειρία και η υψηλή παραγωγικότητα.

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μεταφραση»
πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «έγκαιρη μετάφραση»

Εργαλεία & Ορολογία

Στο metaphrasis δεν μεταφράζουμε τα έγγραφά σας αυτόματα. Χρησιμοποιούμε μεταφραστικά εργαλεία και μνήμες, βάσεις ορολογίας και προσαρμοσμένα γλωσσάρια για να εξασφαλίσουμε τη συνοχή των μεταφράσεων σας. Όμως, ως εκεί! 

Copyright ©2022 | All Rights Reserved | Powered & Supported by GoMeta

Copyright © all rights reserved. Sorry, you cannot copy content of this page.

Log in with your credentials

Forgot your details?