6 λόγοι να μας εμπιστευτείς

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση αυθημερόν»

Έγκαιρη παράδοση

Εγγυημένη διορία παράδοσης κάθε μετάφρασης με ρεαλιστικά χρονοδιαγράμματα. Επομένως, εξασφαλίζουμε την ποιοτική και έγκαιρη παράδοση κάθε μετάφρασης συντονίζοντας την εργασία των συνεργατών μας αλλά και ελέγχοντας διαρκώς τη μεταφραστική διαδικασία. Επιπλέον, σχεδιάζουμε προσεκτικά τα επείγοντα έργα, ενώ παράλληλα τηρούμε συχνά αντίγραφα ασφαλείας.

Ανταγωνιστικές τιμές

Η οικονομική προσφορά μας προκύπτει από έναν συνδυασμό παραγόντων (αριθμό λέξεων & σελίδων, περιεχόμενο, γλώσσες και διορία). Επειδή κάθε μετάφραση είναι μοναδική, λαμβάνουμε υπόψη τα επιμέρους χαρακτηριστικά που επηρεάζουν την τιμή της. Ανεξάρτητα, ωστόσο, από τους παράγοντες αυτούς, οι τιμές μας είναι οι πιο ανταγωνιστικές της αγοράς σε σχέση με την ποιότητα και τη διορία!

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση τιμές κόστος»
πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση απόρρητη»

Πολιτική απορρήτου

Αντιμετωπίζουμε όλα τα αρχεία ως εμπιστευτικά, ακόμη και αν τα δεδομένα που περιλαμβάνουν δεν είναι απόρρητα. Επομένως, δεν διαβιβάζουμε τα έγγραφα σε τρίτους. Για επιπλέον ασφάλεια, μπορεί ακόμη να οριστεί κωδικός πρόσβασης. Εκτός αν λάβουμε σχετικές οδηγίες, διαγράφουμε οριστικά όλα τα δεδομένα από το σύστημα μας, με εξαίρεση τα στοιχεία επικοινωνίας κι έναν κατάλογο με τα έργα που εκπονήθηκαν.

Φυσικοί μεταφραστές

Όλες οι μεταφράσεις γίνονται από επαγγελματίες μεταφραστές και ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Απαραίτητα χαρακτηριστικά των συνεργατών μας είναι αφενός η τεχνογνωσία, η εξειδίκευση και η γλωσσική και τεχνική κατάρτιση και αφετέρου, η εμπειρία και η υψηλή παραγωγικότητα. Κι επειδή ακριβώς σεβόμαστε τους πελάτες μας, στη σελίδα μας δεν υπάρχουν ψεύτικες φωτογραφίες δήθεν συνεργατών. 

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μεταφραστική υπηρεσία»
πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μεταφράση όχι αυτόματη»

Εργαλεία & Ορολογία

Στο metaphrasis δεν μεταφράζουμε κείμενα κι έγγραφα αυτόματα. Χρησιμοποιούμε μεταφραστικά εργαλεία και μνήμες, βάσεις ορολογίας και προσαρμοσμένα γλωσσάρια για να εξασφαλίσουμε τη συνοχή των μεταφράσεων μας. Όμως, ως εκεί! Άλλωστε, οι πελάτες μας μπορούν πολύ εύκολα να καταλάβουν ότι η μετάφραση που παραλαμβάνουν είναι κάθε άλλο παρά αυτόματη!

Εγγυημένο αποτέλεσμα

Ακούμε τι ακριβώς θέλει κάθε πελάτης και είμαστε σε επικοινωνία για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Εγγυόμαστε ότι προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό μεταφραστικό αποτέλεσμα. Πώς το καταφέρνουμε; Μα φυσικά τόσο επιλέγοντας τους κατάλληλους συνεργάτες, πόρους και διαδικασίες όσο κι ελέγχοντας διαρκώς τη ροή των εργασιών. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι η δουλειά μας και είμαστε πολύ καλοί σε αυτή!

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση δεκτή στο εξωτερικό»

Copyright ©2023 | All Rights Reserved | Powered & Supported by GoMeta

Copyright © all rights reserved. Sorry, you cannot copy content of this page.

Log in with your credentials

Forgot your details?