πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση πιστοποιητικού περάτωσης σπουδών»

Όταν κάνεις αίτηση για μεταπτυχιακό – ιδίως στο εξωτερικό – τα πανεπιστήμια ζητούν οπωσδήποτε να ανεβάσεις τη μετάφραση του πτυχίου σου αλλά και της αναλυτικής βαθμολογίας σου. Όμως, αν για κάποιο λόγο δεν έχεις πάρει ακόμη το πτυχίο σου; Στην περίπτωση αυτή, απλά ανέβασε τη μετάφραση Πιστοποιητικού Περάτωσης Σπουδών αντί για το πτυχίο.

Πράγματι, με το έγγραφο αυτό μπορείς να κερδίσεις πολύ χρόνο – ολόκληρο εξάμηνο για την ακρίβεια. Επίσης, η αίτηση σου θα έχει πολύ καλύτερη σειρά προτεραιότητας, ιδιαίτερα όταν πολλοί κάνουν αίτηση για το μεταπτυχιακό που επιδιώκεις.

Το πιστοποιητικό περάτωσης αναγράφει ότι ο φοιτητής έχει ολοκληρώσει όλες τις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών αλλά δεν έχει ορκιστεί ακόμη.

Μάθε τι περιλαμβάνει το Πιστοποιητικό Περάτωσης Σπουδών

Πολλοί φοιτητές τώρα πια χρησιμοποιούν το πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών μέχρι να πάρουν το πτυχίο τους. Ωστόσο, το χρησιμοποιούν κυρίως όταν κάνουν αίτηση για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Βέβαια, για να αντικαταστήσει το πτυχίο, το πιστοποιητικό πρέπει απαραίτητα αφενός να έχει τον βαθμό πτυχίου και αφετέρου να το συνοδεύει η αναλυτική βαθμολογία των μαθημάτων.

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση βεβαίωσης περάτωσης σπουδών»

Μετάφραση Βεβαίωσης Περάτωσης Σπουδών

Μάθε πότε μπορείς να πάρεις Πιστοποιητικό Περάτωσης Σπουδών

Η γραμματεία εκδίδει πιστοποιητικό περάτωσης όταν ο φοιτητής εκπληρώσει όλες τις ακαδημαϊκές υποχρεώσεις του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών, αλλά δεν έχει ακόμη ορκιστεί. 

Ουσιαστικά, μπορείς να πάρεις το πιστοποιητικό περάτωσης ακόμη και ένα ολόκληρο εξάμηνο νωρίτερα. Μάλιστα, φοιτητής της νομικής, συγκεκριμένα, πήρε το πιστοποιητικό από τη λήξη του έκτου εξαμήνου, μετά από σχετική απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Μάθε ποιος μπορεί να πάρει Πιστοποιητικό Περάτωσης

Όλοι οι φοιτητές μπορούν να πάρουν πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών. Ωστόσο, το μεγαλύτερο κέρδος έχουν κυρίως όσοι αποφοιτούν από τμήμα στο οποίο μπήκαν με κατατακτήριες εξετάσεις.

Μάθε, λοιπόν, τις προϋποθέσεις από τη γραμματεία της σχολής σου και ζήτα άμεσα το πιστοποιητικό περάτωσης. πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση πιστοποιητικού περάτωσης σπουδών»

Μετάφραση Πιστοποιητικού Περάτωσης Σπουδών


Ψηφιακή ή έντυπη μετάφραση; 

Τα περισσότερα έγγραφα εκδίδονται ηλεκτρονικά (π.χ. μέσω  gov.gr ) και υποβάλλονται διαδικτυακά. Μπορείς να πάρεις τη μετάφρασή σου έντυπη ή ψηφιακή με την ίδια ισχύ – με επίσημη ψηφιακή υπογραφή – απευθείας στο email σου έτοιμη να την ανεβάσεις στην πλατφόρμα του αρμόδιου φορέα.


5 λόγοι να εμπιστευτείς τη μετάφραση του πιστοποιητικού περάτωσης σπουδών σου στο metaphrasis:

kiki_small_80

Kiriaki Papakonstantinou, MSc MCIL CL

Chartered Translator – Translator Trainer

Founder of metaphrasis

‘The best solution is what you deserve!’

Copyright ©2022 | All Rights Reserved | Powered & Supported by GoMeta

Copyright © all rights reserved. Sorry, you cannot copy content of this page.

Log in with your credentials

Forgot your details?