πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «Μετάφραση εταιρικού προφίλ»

Με τη μετάφραση εταιρικού προφίλ μπορείς να κάνεις γνωστή την εταιρεία και τα προϊόντα σου σε όλο τον κόσμο. Το κέρδος θα είναι πολύ μεγαλύτερο από την επένδυση. Μην περιμένεις άλλο!

Ουσιαστικά, το εταιρικό προφίλ περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία μιας επιχείρησης. Συνήθως αποτελεί μέρος του σχεδίου μάρκετινγκ της εταιρείας και βοηθά τους πελάτες να την κατανοήσουν καλύτερα, ενώ παράλληλα ενισχύει την ίδια την εικόνα της. Η επωνυμία και η διεύθυνση, η αποστολή, το όραμα, το ιστορικό, τα ορόσημα, οι βασικές υπηρεσίες ή προϊόντα που παρέχονται, τα ονόματα και οι θέσεις των στελεχών, καθώς και οι μαρτυρίες των πελατών της εταιρείας είναι μερικά από τα στοιχεία που περιλαμβάνει ένα τυπικό εταιρικό προφίλ.  Επίσης μπορεί να συμπεριλάβει το επιχειρηματικό σχέδιο της εταιρείας, εκθέσεις ελέγχου, βραβεία, διαπιστευτήρια κτλ.

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση εταιρικού προφίλ»

Μετάφραση Εταιρικού Προφίλ

Το Εταιρικό Προφίλ εξηγεί τι κάνει την εταιρεία μοναδική και γιατί ένας πελάτης θα ήθελε να αγοράσει τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της. Γενικά, η γλώσσα του είναι ελκυστική χωρίς ιδιαίτερη ορολογία. Λόγω του προωθητικού του χαρακτήρα, τη μετάφραση του εταιρικού προφίλ καλύτερα να αναλάβει επαγγελματίας μεταφραστής ο οποίος να είναι εξοικειωμένος με τον κλάδο δραστηριοποίησης της επιχείρησης. Η μετάφραση θα πρέπει να είναι σαφής, ακριβής και χωρίς λάθη, ενώ το λεκτικό της θα πρέπει να έχει τον αέρα και την ελκυστικότητα του πρωτοτύπου.

πλούσια αποτελέσματα στο serp του google κατά την αναζήτηση για «μετάφραση επιχείρησης γεμη»

Μετάφραση προφίλ επιχείρησης


Ψηφιακή ή έντυπη μετάφραση; 

Τα περισσότερα έγγραφα εκδίδονται ηλεκτρονικά (π.χ. μέσω gov.gr) και υποβάλλονται διαδικτυακά. Μπορείς να πάρεις τη μετάφρασή σου έντυπη ή ψηφιακή με την ίδια ισχύ – με επίσημη ψηφιακή υπογραφή – απευθείας στο email σου έτοιμη να την ανεβάσεις στην πλατφόρμα του αρμόδιου φορέα.


5 λόγοι να εμπιστευτείς τη μετάφραση του εταιρικού προφίλ σου στο metaphrasis:

kiki_small_80

Kiriaki Papakonstantinou, MSc MCIL CL

Chartered Translator – Translator Trainer

Founder of metaphrasis

‘The best solution is what you deserve!’

Copyright ©2022 | All Rights Reserved | Powered & Supported by GoMeta

Copyright © all rights reserved. Sorry, you cannot copy content of this page.

Log in with your credentials

Forgot your details?